Burl Ives Trivia

Every Burl Ives trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Burl Ives questions and answers

  1. In Frosty the Snowman, what makes Frosty come to life?

    Answer: An old silk hat

    From Frosty the Snowman

  2. What is the second track on Burl Ives' The Christmas Album?

    Answer: Christmas Candles

    From The Christmas Album

  3. Which song from The Christmas Album was a Billboard Hot 100 hit?

    Answer: A Holly Jolly Christmas

    From The Christmas Album

  4. What other Christmas classic did Johnny Marks write?

    Answer: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

    From A Holly Jolly Christmas

  5. What was the B-side to the A Holly Jolly Christmas single?

    Answer: Snow for Johnny

    From A Holly Jolly Christmas

  6. In which Christmas special did A Holly Jolly Christmas first appear?

    Answer: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

    From A Holly Jolly Christmas

  7. What is the second verse of A Holly Jolly Christmas?

    Answer: I don't know if there'll be snow, but have a cup of cheer

    From A Holly Jolly Christmas

  8. Which song from The Christmas Album was written by Irving Berlin?

    Answer: White Christmas

    From The Christmas Album

All Burl Ives quizzes