Bryan Singer Trivia

Every Bryan Singer trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bryan Singer questions and answers

  1. What was the name of Freddie Mercury's cat that he dedicated an album to?

    Answer: Delilah

    From The Life of Freddie Mercury

  2. In which country was Freddie Mercury born?

    Answer: Zanzibar

    From The Life of Freddie Mercury

  3. Which band's story is told in the film Bohemian Rhapsody?

    Answer: Queen

    From Famous Songs That Became Movie Titles

  4. Which band member was the first to leave Queen, as depicted in Bohemian Rhapsody (2018)?

    Answer: Freddie Mercury

    From Rock Band Biopics

  5. What disability does Verbal Kint have in The Usual Suspects?

    Answer: Cerebral Palsy

    From Keyser Söze's Identity

  6. What is the name of Queen's manager in the film?

    Answer: John Reid

    From Unforgettable Rock Band Moments

  7. What is the name of the character who first mentions Keyser Söze?

    Answer: Verbal Kint

    From Keyser Söze's Identity

  8. What is the nationality of the character Kobayashi in The Usual Suspects?

    Answer: Japanese

    From The Twist Ending

All Bryan Singer quizzes