Bruno Mars Trivia

Every Bruno Mars trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bruno Mars questions and answers

  1. What year was An Evening with Silk Sonic released?

    Answer: 2021

    From Leave the Door Open

  2. Which artist is featured on 'Finesse (Remix)' with Bruno Mars?

    Answer: Cardi B

    From Bruno Mars

  3. Who is the featured artist on the track After Last Night from An Evening with Silk Sonic?

    Answer: Thundercat and Bootsy Collins

    From Leave the Door Open

  4. What 2011 Bruno Mars hit declared he was 'too lazy to get up'?

    Answer: The Lazy Song

    From Bruno Mars

  5. Which Bruno Mars song was originally written for and offered to another artist before he kept it?

    Answer: Grenade

    From Bruno Mars

  6. In what month of 2010 was the supporting tour announced?

    Answer: October

    From Doo-Wops & Hooligans (album, 2010)

  7. Which award did Leave the Door Open win at the 2021 MTV VMAs?

    Answer: Best R&B

    From Leave the Door Open

  8. Who produced the song 24K Magic?

    Answer: Shampoo Press & Curl

    From 24K Magic

All Bruno Mars quizzes