Bruce Springsteen Trivia

Every Bruce Springsteen trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bruce Springsteen questions and answers

  1. Who was the producer of The River album?

    Answer: Jon Landau

    From The River

  2. Which E Street Band member was also a member of Crazy Horse?

    Answer: Nils Lofgren

    From E Street Band

  3. What social commentary is made in Nebraska?

    Answer: Capital punishment

    From Lyric Themes

  4. How many tracks are there on the album Born in the USA?

    Answer: 12

    From Born In The USA

  5. What is the last line of Thunder Road?

    Answer: We're pulling out of here to win

    From Thunder Road

  6. What was the name of the concert where Springsteen performed with other artists to honor Pete Seeger's 90th birthday?

    Answer: The Clearwater Concert

    From Live Performances

  7. Who is the female character in Thunder Road?

    Answer: Mary

    From Thunder Road

  8. Which song did Springsteen open with at his 1985 Born in the USA Tour?

    Answer: Born in the USA

    From Live Performances

All Bruce Springsteen quizzes