Bridget Jones Trivia

Every Bridget Jones trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bridget Jones questions and answers

  1. In Bridget Jones's Baby, who is the father of Bridget's baby?

    Answer: It's uncertain

    From Mark Darcy

  2. In Bridget Jones's Diary, who does Mark Darcy have a fistfight with?

    Answer: Daniel Cleaver

    From Mark Darcy

  3. What does Bridget famously wear to a garden party in Bridget Jones's Diary?

    Answer: Bunny costume

    From Diary Entries

  4. In Bridget Jones: The Edge of Reason, who proposes to Bridget?

    Answer: Mark Darcy

    From Bridget Jones's Love Interests

  5. Who played Bridget Jones's love interest Mark Darcy?

    Answer: Colin Firth

    From Bridget Jones's Love Interests

  6. What is Bridget's New Year's resolution?

    Answer: To keep a diary

    From Diary Entries

  7. What is the name of the book that Bridget Jones's Diary is based on?

    Answer: Pride and Prejudice

    From Mark Darcy

  8. Who played Mark Darcy in the 2001 film Bridget Jones's Diary?

    Answer: Colin Firth

    From Mark Darcy

All Bridget Jones quizzes