Bradley Cooper Trivia

Every Bradley Cooper trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bradley Cooper questions and answers

  1. How does Jackson Maine's story end in A Star Is Born?

    Answer: He commits suicide

    From Jackson Maine

  2. What is Jackson Maine's main addiction in the movie?

    Answer: Alcohol

    From Jackson Maine

  3. What is Pat Solitano Jr.'s profession before his mental breakdown in Silver Linings Playbook?

    Answer: High School Teacher

    From Pat Solitano Jr.

  4. Who directed the movie Limitless?

    Answer: Neil Burger

    From Eddie Morra

  5. Who is the author of the book that Limitless is based on?

    Answer: Alan Glynn

    From Eddie Morra

  6. How many confirmed kills does Chris Kyle have in the movie?

    Answer: 160

    From Chris Kyle

  7. What song does Jackson Maine sing in the drag bar when he first meets Ally?

    Answer: La Vie en Rose

    From Jackson Maine

  8. What is Jackson Maine's profession in A Star Is Born?

    Answer: Musician

    From Jackson Maine

All Bradley Cooper quizzes