Brad Pitt Trivia

Every Brad Pitt trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Pitt questions and answers

  1. Which country does Gerry first visit in his investigation in World War Z?

    Answer: South Korea

    From Zombie Apocalypse

  2. What is the name of the director of 'Shaun of the Dead'?

    Answer: Edgar Wright

    From Zombie Apocalypse

  3. What is the name of the pub Shaun and his friends try to reach?

    Answer: The Winchester

    From Zombie Apocalypse

  4. Which actor portrayed Robert Ford?

    Answer: Casey Affleck

    From Western Outlaw Explorations

  5. What is the final line of 'Killing Them Softly', delivered by Brad Pitt's character?

    Answer: America's not a country. It's just a business.

    From Crime Thrillers of the 2010s

  6. Which actor plays the character Markie Trattman in 'Killing Them Softly'?

    Answer: Ray Liotta

    From Crime Thrillers of the 2010s

  7. Which actor played Charley Ford in the movie?

    Answer: Sam Rockwell

    From Jesse James

  8. What is the name of the actor who played Jesse James in the 2007 film?

    Answer: Brad Pitt

    From Jesse James

All Brad Pitt quizzes