Brad Bird Trivia

Every Brad Bird trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Bird questions and answers

  1. What is the name of the boy who befriends the Iron Giant?

    Answer: Hogarth Hughes

    From Iconic Sentient Robots

  2. What does Hogarth use to teach the Giant about life?

    Answer: Comic Books

    From AI and Sentient Robots

  3. What is Gusteau's motto?

    Answer: Anyone can cook

    From Adventurous Culinary Escapades

  4. What does Hogarth use to hide the Iron Giant?

    Answer: A barn

    From Iconic Robots in Cinema

  5. What year is The Iron Giant set in?

    Answer: 1957

    From Iconic Robots in Cinema

  6. Who composed the score for The Iron Giant?

    Answer: Michael Kamen

    From Iconic Sentient Robots

  7. What year was The Iron Giant released?

    Answer: 1999

    From Iconic Sentient Robots

  8. What is the Iron Giant's primary weapon?

    Answer: Energy Cannon

    From AI and Sentient Robots

All Brad Bird quizzes