Brad Anderson Trivia

Every Brad Anderson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Anderson questions and answers

  1. What is the name of the main character in Gone Girl?

    Answer: Nick Dunne

    From Psychological Thrillers

  2. Who composed the score for The Elephant Man?

    Answer: John Morris

    From Psychological Thrillers

  3. What item does Casey use to signal for help in the trunk?

    Answer: Paint can

    From Heart-Pounding Rescue Scenes

  4. How much weight did Bale gain for Vice?

    Answer: 45 pounds

    From Christian Bale's Transformations

  5. Which film did Bale gain weight for after The Machinist?

    Answer: Batman Begins

    From Christian Bale's Transformations

  6. What award did Get Out win at the 90th Academy Awards?

    Answer: Best Original Screenplay

    From Psychological Thrillers

  7. What is the profession of Chris, the protagonist in Get Out?

    Answer: Photographer

    From Psychological Thrillers

  8. What is the final fate of Martin in Sleeping with the Enemy?

    Answer: He is shot by Laura

    From Psychological Thrillers

All Brad Anderson quizzes