Borderlands Trivia

Every Borderlands trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Borderlands questions and answers

  1. Who is the Gunzerker class character in Borderlands 2?

    Answer: Salvador

    From Vault Hunters

  2. Which character is known for his love of explosives and has a pet Skag named Butt Stallion?

    Answer: Mr. Torgue

    From Vault Hunters

  3. What is the unique feature of the weapon The Cutsman?

    Answer: Shoots energy blades

    From Futuristic Weapons

  4. Which weapon type is unique to the manufacturer Tediore?

    Answer: Throwing reloads

    From Futuristic Weapons

  5. Which Vault Hunter from the original Borderlands becomes an NPC in Borderlands 3?

    Answer: Lilith

    From Vault Hunters

  6. What is the name of the flying creature that the Na'vi ride in Avatar: The Game?

    Answer: Banshee

    From Pandora

  7. Who is the leader of the Crimson Raiders?

    Answer: Lilith

    From Mystery and Strategy in Alien Worlds

  8. What is the name of the Eridian artifact that the player is searching for in Borderlands?

    Answer: The Vault Key

    From Brick

All Borderlands quizzes