Bob Dylan Trivia

Every Bob Dylan trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bob Dylan questions and answers

  1. On the cover, which New York City street are Dylan and Suze Rotolo walking on?

    Answer: Jones Street

    From The Freewheelin' Bob Dylan (1963)

  2. What 1965 single was noted for being about six minutes long?

    Answer: Like a Rolling Stone

    From Greenwich Village Folk Era

  3. Which 1962 album was Dylan's debut LP?

    Answer: Bob Dylan

    From Greenwich Village Folk Era

  4. In 2015, Blood on the Tracks (1975) was inducted into which honor?

    Answer: Grammy Hall of Fame

    From Blood on the Tracks (1975)

  5. In the UK Albums Chart, Highway 61 Revisited peaked at what position?

    Answer: No. 4

    From Highway 61 Revisited (1965)

  6. On Highway 61 Revisited (1965), which song closes the album?

    Answer: Desolation Row

    From Highway 61 Revisited (1965)

  7. Which folk trio had an international hit with 'Blowin' in the Wind'?

    Answer: Peter, Paul and Mary

    From The Freewheelin' Bob Dylan (1963)

  8. In what U.S. state was Dylan born?

    Answer: Minnesota

    From Greenwich Village Folk Era

All Bob Dylan quizzes