Blood Trivia

Every Blood trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blood questions and answers

  1. What is the setting of Blood II: The Chosen?

    Answer: Futuristic dystopian city

    From Caleb

  2. What is the name of the protagonist in Blood II: The Chosen?

    Answer: Caleb

    From The Chosen

  3. In Blood, which weapon is effective against the Hell Hounds?

    Answer: Tesla Cannon

    From Caleb's Weapons

  4. What is the primary weapon Caleb uses in Blood II: The Chosen?

    Answer: Shotgun

    From Caleb

  5. In Blood II: The Chosen, what is the name of the ancient god that Caleb serves?

    Answer: Tchernobog

    From The Chosen

  6. What is the maximum ammo capacity for the Napalm Launcher in Blood?

    Answer: 50

    From Caleb's Weapons

  7. What engine does Blood II: The Chosen use?

    Answer: LithTech

    From The Chosen

  8. Which weapon in Blood does Caleb find in a secret room in E1M1: Cradle to Grave?

    Answer: Flare Gun

    From Caleb's Weapons

All Blood quizzes