Blair Witch Trivia

Every Blair Witch trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blair Witch questions and answers

  1. What is the last image seen in the film?

    Answer: Mike standing in a corner

    From Found Footage

  2. What is the name of the witch in The Blair Witch Project?

    Answer: Elly Kedward

    From The Blair Witch Legend

  3. What is the Necronomicon's subject matter in Lovecraft's stories?

    Answer: Dark magic and ancient deities

    From Object: The Necronomicon

  4. What was the budget of The Blair Witch Project?

    Answer: 60000

    From Found Footage

  5. Who directed The Blair Witch Project?

    Answer: Daniel Myrick and Eduardo Sánchez

    From The Blair Witch Legend

  6. Which film festival premiered The Blair Witch Project?

    Answer: Sundance

    From Psychological Horror Filmmaking

  7. Who directed The Blair Witch Project?

    Answer: Daniel Myrick and Eduardo Sánchez

    From Psychological Horror Filmmaking

  8. What is the name of the documentary the students are making in the film?

    Answer: The Blair Witch Project

    From Haunted Forests

All Blair Witch quizzes