Blackpink Trivia

Every Blackpink trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blackpink questions and answers

  1. What is the name of the fashion brand that Rosé is the global ambassador for?

    Answer: Saint Laurent

    From The Fashion of BLACKPINK

  2. Which member of BLACKPINK is known for her oversized fashion style?

    Answer: Lisa

    From The Fashion of BLACKPINK

  3. In which year did BLACKPINK debut?

    Answer: 2016

    From Pink Venom

  4. What is the name of the documentary that features Rose's journey to her solo debut?

    Answer: Blackpink: Light Up the Sky

    From Solo Work

  5. What is the name of the fashion brand that Jisoo is the global ambassador for?

    Answer: Dior

    From The Fashion of BLACKPINK

  6. What is the name of BLACKPINK's first Korean studio album?

    Answer: The Album

    From Pink Venom

  7. Who wrote the song On The Ground?

    Answer: Rose, Teddy Park, and others

    From Solo Work

  8. Which song did Rose cover on King of Masked Singer?

    Answer: Livin' La Vida Loca

    From Solo Work

All Blackpink quizzes