BioShock Trivia

Every BioShock trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BioShock questions and answers

  1. Which Ryan Industries subsidiary managed the security and enforcement operations in Rapture?

    Answer: Ryan Security

    From Rapture's Ryan Industries

  2. What is the mechanical requirement for using plasmids in BioShock's combat system?

    Answer: EVE

    From Plasmids and Gene Tonics

  3. What is the canonical reason Big Daddies wear diving suits instead of armor?

    Answer: Pressure regulation and organ protection

    From The Bioshock Big Daddy

  4. What is the name of the underwater city in BioShock 2?

    Answer: Rapture

    From Rapture

  5. What psychological condition were Big Daddies originally created to treat?

    Answer: Separation anxiety

    From The Bioshock Big Daddy

  6. Which contradictory element of Ryan's philosophy becomes most apparent regarding his leadership?

    Answer: He becomes a totalitarian dictator himself

    From Andrew Ryan's Philosophy

  7. In BioShock Infinite (2013), which rebel group opposes Columbia's rulers?

    Answer: Vox Populi

    From Booker DeWitt

  8. What is the name of the submarine used to travel to Rapture in BioShock?

    Answer: Bathysphere

    From Rapture

All BioShock quizzes