Billie Eilish Trivia

Every Billie Eilish trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Billie Eilish questions and answers

  1. Which song from When We All Fall Asleep, Where Do We Go? was inspired by a dream Billie Eilish had?

    Answer: Bury a Friend

    From Bad Guy

  2. Which song from When We All Fall Asleep, Where Do We Go? was released as the lead single?

    Answer: Bury a Friend

    From Bad Guy

  3. What is the duration of the song 'bad guy'?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:14:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Bad Guy

  4. What is the opening track of When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

    Answer: !!!!!!!

    From Bad Guy

  5. What genre is Billie Eilish's early music often categorized as?

    Answer: Electropop

    From The Evolution of Billie Eilish's Sound

  6. Who mainly co-wrote the album with Billie Eilish?

    Answer: Finneas O'Connell

    From When We All Fall Asleep Era

  7. Who produced Billie Eilish's album 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'?

    Answer: Finneas O'Connell

    From Bad Guy

  8. Who produced much of Billie Eilish's early debut-era music?

    Answer: Finneas O'Connell

    From Don't Smile at Me Debut Era

All Billie Eilish quizzes