BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman Trivia

Every BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman questions and answers

  1. What is the key musical instrument used in the track Levels?

    Answer: Synthesizer

    From Levels

  2. Who did BigXthaPlug collaborate with for the track Levels?

    Answer: Bailey Zimmerman

    From Levels

  3. What instrument is prominently featured in Texas by BigXthaPlug and Bailey Zimmerman?

    Answer: Acoustic Guitar

    From Collaborations in Country Rap

  4. Which artist is featured in BigXthaPlug's song Texas?

    Answer: Bailey Zimmerman

    From Collaborations in Country Rap

  5. What is the duration of the single Texas by bigxthaplug and bailey zimmerman?

    Answer: 3 minutes 30 seconds

    From Collaborative Hits in Country Rap

  6. What is the opening line of Living Wild?

    Answer: Out here in the open, living wild and free

    From Living Wild

  7. Who is the female vocalist featured in bigxthaplug's Living Wild?

    Answer: Bailey Zimmerman

    From Living Wild

  8. What is the duration of the song Hate Me?

    Answer: 3 minutes 30 seconds

    From Hate Me

All BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman quizzes