BigXthaPlug Trivia

Every BigXthaPlug trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BigXthaPlug questions and answers

  1. What is the name of BigXthaPlug's debut album?

    Answer: Street Dreams

    From Texas

  2. Which song from Collaborations with Bailey Zimmerman won a Grammy?

    Answer: Cross-Genre Duets

    From Collaborations with Bailey Zimmerman

  3. Who is the featured artist on the track Jazzed Up?

    Answer: Ella Fitzgerald

    From The Plug's Groove

  4. Who produced Bailey Zimmerman's debut album?

    Answer: BigXthaPlug

    From Collaborations with Bailey Zimmerman

  5. Which genre does BigXthaPlug primarily fuse with Hip-Hop?

    Answer: Jazz

    From The Plug's Groove

  6. Which song from the Texas album was a hit single?

    Answer: Houston

    From Texas

  7. Which of these instruments is commonly used in BigXthaPlug's beats?

    Answer: 808 drums

    From Emerging Sounds: BigXthaPlug

  8. What genre does BigXthaPlug's music primarily fall under?

    Answer: Trap

    From Rising Stars of Rap

All BigXthaPlug quizzes