Bendy Trivia

Every Bendy trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bendy questions and answers

  1. What is the name of the item that can be used to hide from the Ink Demon?

    Answer: Little Miracle Station

    From The Ink Demon

  2. What is the name of the character who helps you defeat the Ink Demon?

    Answer: Tom

    From The Ink Demon

  3. What is the name of the location where the game takes place?

    Answer: Joey Drew Studios

    From Ink Demon

  4. What is the name of the machine that creates the Ink Demon?

    Answer: The Ink Machine

    From Ink Demon

  5. In Bendy and the Ink Machine, what is the name of the chapter where Henry first encounters the Ink Demon?

    Answer: The Old Song

    From Henry Stein

  6. What is the main setting of Bendy and the Ink Machine?

    Answer: Joey Drew Studios

    From Bendy

  7. What is the name of the machine that created the Ink Demon?

    Answer: Ink Machine

    From The Ink Demon

  8. What is the name of the weapon used to defeat the Ink Demon in the final chapter?

    Answer: The Seeing Tool

    From The Ink Demon

All Bendy quizzes