Ben Affleck Trivia

Every Ben Affleck trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ben Affleck questions and answers

  1. Who plays the role of Claire Keesey in The Town?

    Answer: Rebecca Hall

    From Thrilling Heist Elements

  2. What is the name of the missing girl?

    Answer: Amanda McCready

    From Maverick Crime-Solver Archetype

  3. What city is Gone Baby Gone set in?

    Answer: Boston

    From Maverick Crime-Solver Archetype

  4. What agency is Tony Mendez part of in Argo?

    Answer: CIA

    From Survive and Testify

  5. Which actor played Tony Mendez in Argo?

    Answer: Ben Affleck

    From Survive and Testify

  6. What is the name of the florist who is also a crime boss?

    Answer: Fergie Colm

    From Thrilling Heist Elements

  7. Which city is the primary setting for The Town?

    Answer: Boston

    From Thrilling Heist Elements

  8. What is Patrick Kenzie's profession?

    Answer: Private investigator

    From Maverick Crime-Solver Archetype

All Ben Affleck quizzes