Beetlejuice Trivia

Every Beetlejuice trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beetlejuice questions and answers

  1. What does Beetlejuice transform into to scare the Deetzes?

    Answer: Snake

    From Chilling Ghost Encounters

  2. What is the name of the ghost couple in Beetlejuice?

    Answer: Adam and Barbara

    From Chilling Ghost Encounters

  3. What is the name of the handbook the Maitlands find?

    Answer: Handbook for the Recently Deceased

    From Visually Unique Directors

  4. What is the name of the Maitlands' caseworker?

    Answer: Juno

    From Iconic Beetlejuice Moments

  5. What is the consequence of the Maitlands leaving their house?

    Answer: Encountering sandworms

    From Supernatural Legal Loopholes

  6. What does Otho use to perform the séance?

    Answer: The Handbook for the Recently Deceased

    From Ghastly Transformations

  7. What is the punishment for unauthorized exorcism in the afterlife?

    Answer: 125 years in limbo

    From Bizarre Afterlife Bureaucracy

  8. What is the name of the Maitlands' caseworker?

    Answer: Juno

    From Iconic Ghosts

All Beetlejuice quizzes