Baz Luhrmann Trivia

Every Baz Luhrmann trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baz Luhrmann questions and answers

  1. What illness does Satine suffer from in Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: Tuberculosis

    From Showbiz Glitz and Glamour

  2. What is the setting city of Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: Paris

    From Showbiz Glitz and Glamour

  3. In which US state was Elvis Presley born, a fact referenced in the 2022 biopic Elvis?

    Answer: Mississippi

    From Legendary Musicians

  4. Who directed the 2022 biopic Elvis?

    Answer: Baz Luhrmann

    From Legendary Musicians

  5. Which character is a writer in Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: Christian

    From Daring Musical Performers

  6. Which actor portrayed Christian in Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: Ewan McGregor

    From Daring Musical Performers

  7. What is Satine's nickname in Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: The Sparkling Diamond

    From Showbiz Glitz and Glamour

  8. Who directed Moulin Rouge! (2001)?

    Answer: Baz Luhrmann

    From Showbiz Glitz and Glamour

All Baz Luhrmann quizzes