Battlefield Trivia

Every Battlefield trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Battlefield questions and answers

  1. Which map features a large desert environment in Project Reality?

    Answer: Kashan Desert

    From Joint Operations

  2. In Rush Mode, what happens when all M-COM stations are destroyed?

    Answer: The map area expands

    From Rush Mode

  3. Which anti-tank grenade, used in WWI, is also available in Battlefield 1?

    Answer: AT Grenade

    From World War I Weapons

  4. What is the primary weapon of the Assault class in Battlefield 1?

    Answer: MP 18

    From World War I Weapons

  5. In Battlefield 1942's Conquest Mode, which class can call in artillery strikes?

    Answer: Scout

    From Conquest Mode

  6. Which map in Battlefield 1942's Conquest Mode does not feature aircraft?

    Answer: Stalingrad

    From Conquest Mode

  7. Which of these weapons is not available in Battlefield V?

    Answer: AK-47

    From The Great War

  8. Which faction is not playable in Battlefield V?

    Answer: Soviet Union

    From The Great War

All Battlefield quizzes