Batman (Dark Knight Trilogy) Trivia

Every Batman (Dark Knight Trilogy) trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Batman (Dark Knight Trilogy) questions and answers

  1. Which actor plays Harvey Dent in The Dark Knight (2008)?

    Answer: Aaron Eckhart

    From Harvey Dent / Two-Face

  2. In Batman Begins (2005), what animal swarm erupts from the cave under Wayne Manor?

    Answer: Bats

    From Bruce Wayne / Batman

  3. What item does Alfred help Bruce access beneath Wayne Manor?

    Answer: Batcave entrance

    From Alfred Pennyworth

  4. What color is the vehicle primarily shown as in Batman Begins?

    Answer: Black

    From The Batmobile (Tumbler)

  5. What vehicle does Selina first drive during the Gotham chase?

    Answer: Batpod

    From Selina Kyle / Catwoman

  6. Which hospital does the Joker blow up in Gotham?

    Answer: Gotham General Hospital

    From The Joker (Dark Knight Trilogy)

  7. What does Batman claim happened to Harvey Dent at the end?

    Answer: Batman says he killed him

    From Harvey Dent / Two-Face

  8. In The Dark Knight (2008), what public office does Harvey Dent hold?

    Answer: District Attorney

    From Harvey Dent / Two-Face

All Batman (Dark Knight Trilogy) quizzes