Baltasar Kormákur Trivia

Every Baltasar Kormákur trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baltasar Kormákur questions and answers

  1. What is the name of the base camp cook in Everest (2015)?

    Answer: Helen Wilton

    From Climbing Mount Everest

  2. Who played the character of Beck Weathers in Everest (2015)?

    Answer: Josh Brolin

    From Famous Climbing Expeditions

  3. What year does the tragic event in Everest (2015) take place?

    Answer: 1996

    From Survival on Everest

  4. Which actor played the role of Rob Hall in Everest (2015)?

    Answer: Jason Clarke

    From Survival on Everest

  5. In Everest (2015), who was the leader of the Mountain Madness team?

    Answer: Scott Fischer

    From Climbing Mount Everest

  6. Which actor played Rob Hall, the leader of the ill-fated expedition in Everest (2015)?

    Answer: Jason Clarke

    From Climbing Mount Everest

  7. Which character in Everest (2015) is a journalist and mountaineer?

    Answer: Jon Krakauer

    From Famous Climbing Expeditions

  8. What is the name of the journalist who wrote the book Everest (2015) is based on?

    Answer: Jon Krakauer

    From Survival on Everest

All Baltasar Kormákur quizzes