Bad Bunny Trivia

Every Bad Bunny trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bad Bunny questions and answers

  1. Which Latin Trap artist is known for his distinctive voice and fashion style?

    Answer: Bad Bunny

    From Latin Trap Evolution

  2. Who is the featured artist in DÁKITI?

    Answer: Jhay Cortez

    From DÁKITI

  3. Which song from the album YHLQMDLG became Bad Bunny's first number-one single on the Billboard Hot 100?

    Answer: Dakiti

    From Latin Trap Influence

  4. Who is the record label of Titi Me Preguntó?

    Answer: Rimas Entertainment

    From Titi Me Preguntó

  5. In which year was Titi Me Preguntó released?

    Answer: 2022

    From Titi Me Preguntó

  6. What is the total number of tracks in the album Un Verano Sin Ti by Bad Bunny?

    Answer: 16

    From Un Verano Sin Ti

  7. What genre influenced the reggaeton sound of Bad Bunny?

    Answer: Dancehall

    From Reggaeton Influences

  8. What is Bad Bunny's real name?

    Answer: Benito Antonio Martínez Ocasio

    From Latin Pop Hits

All Bad Bunny quizzes