Bad Boys Trivia

Every Bad Boys trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bad Boys questions and answers

  1. What is the name of Theresa's brother in Bad Boys II?

    Answer: Reggie

    From Theresa Burnett

  2. Who played the character Theresa Burnett in Bad Boys II?

    Answer: Gabrielle Union

    From Theresa Burnett

  3. What is Captain Howard's signature accessory in Bad Boys II (2003)?

    Answer: Cigar

    From Captain Howard

  4. What is the name of Johnny Tapia's cousin in Bad Boys II?

    Answer: Carlos

    From Johnny Tapia

  5. In Bad Boys II, who saves Syd Burnett after she is kidnapped?

    Answer: Mike Lowrey and Marcus Burnett

    From Syd Burnett

  6. What is Syd Burnett's relationship to Marcus Burnett in Bad Boys II?

    Answer: She is his sister

    From Syd Burnett

  7. What is Marcus Burnett's wife's name in Bad Boys II (2003)?

    Answer: Theresa

    From Marcus Burnett

  8. In Bad Boys II (2003), who does Mike Lowrey accidentally shoot?

    Answer: Marcus Burnett

    From Mike Lowrey

All Bad Boys quizzes