Back to the Future Trivia

Every Back to the Future trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Back to the Future questions and answers

  1. What is the name of the device Doc invents to read minds?

    Answer: The Mind-Reading Helmet

    From Time Travel and Paradoxes

  2. What speed must the DeLorean reach to time travel?

    Answer: 88 mph

    From Time Travel and Paradoxes

  3. Where does Doc say he got the idea for the flux capacitor?

    Answer: A vision after slipping in his bathroom

    From Dr. Emmett Brown

  4. What is the name of the cafe/diner that becomes the Enchantment Under the Sea dance venue?

    Answer: Lou's Cafe

    From Hill Valley

  5. In what fictional California town does he live?

    Answer: Hill Valley

    From Marty McFly

  6. What is the name of the main mall/parking lot where Marty time-travels from?

    Answer: Twin Pines Mall

    From Hill Valley

  7. What is Biff Tannen's role at the beginning of Back to the Future?

    Answer: He is George McFly's supervisor/boss

    From Biff Tannen

  8. Which company made the car model used for the time machine?

    Answer: DeLorean Motor Company

    From The Flux Capacitor

All Back to the Future quizzes