Audrey Nuna Trivia

Every Audrey Nuna trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Audrey Nuna questions and answers

  1. What is the name of Audrey Nuna's record label?

    Answer: Arista Records

    From The Impact of Audrey Nuna

  2. What is the name of Audrey Nuna's debut EP, which includes Damn Right Pt. 2?

    Answer: a liquid breakfast

    From damn Right Pt.2

  3. Who produced Audrey Nuna's Damn Right Pt. 2?

    Answer: Anwar Sawyer

    From damn Right Pt.2

  4. Which song from Audrey Nuna's EP A Liquid Breakfast features Saba?

    Answer: Top Again

    From damn Right

  5. What is the color scheme of Audrey Nuna's Paper music video?

    Answer: Black and white

    From Audrey Nuna's Unique Style

  6. What is a recurring theme in Audrey Nuna's music video aesthetics?

    Answer: Minimalism

    From Audrey Nuna's Unique Style

  7. Before her solo career, Audrey Nuna was part of which music group?

    Answer: Roc Nation

    From The Impact of Audrey Nuna

  8. Which artist did Audrey Nuna collaborate with on the song Comic Sans?

    Answer: Jack Harlow

    From The Impact of Audrey Nuna

All Audrey Nuna quizzes