Atelier Trivia

Every Atelier trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Atelier questions and answers

  1. Which tool is used to gather wood?

    Answer: Axe

    From Alchemist Gathering Mechanics

  2. What tool is needed to gather ore?

    Answer: Hammer

    From Alchemist Gathering Mechanics

  3. Which character in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout is a scholar studying ancient texts?

    Answer: Tao Mongarten

    From Alchemy

  4. Who is the protagonist of Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout?

    Answer: Reisalin Stout

    From Alchemy

  5. What is the name of Sophie's childhood friend in Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book?

    Answer: Monika Ellmenreich

    From Alchemy Mechanics

  6. What is the name of the town where Sophie lives?

    Answer: Kirchen Bell

    From Alchemy

  7. What is the name of the academy that Marie attends in The Alchemist of Salsburg?

    Answer: Salburg Academy

    From Marie

  8. What is the main goal of Sophie in Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book?

    Answer: To restore Plachta's memories

    From Alchemy Mechanics

All Atelier quizzes