Astro Bot Trivia

Every Astro Bot trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Astro Bot questions and answers

  1. What is the primary control method in The London Heist?

    Answer: Motion controllers

    From VR Innovations in Gaming

  2. How do you perform a Triple Jump?

    Answer: Jump three times

    From Platforming Techniques

  3. Who is the main antagonist in Astro Bot: Rescue Mission?

    Answer: Captain Brain

    From Virtual Reality Platforming

  4. Which button is used to deploy an Exploration Drone?

    Answer: R2

    From Exploration Drones

  5. Which company developed The Playroom VR?

    Answer: Japan Studio

    From Virtual Reality Platforming

  6. How many Exploration Drones can be found in each level?

    Answer: 1

    From Exploration Drones

  7. Who developed Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: Japan Studio

    From Robot Companions

  8. How many worlds are there in Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: 5

    From Robot Interactions

All Astro Bot quizzes