Assassin's Creed Trivia

Every Assassin's Creed trivia quiz on PopQ: 50 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Assassin's Creed questions and answers

  1. What is the name of the mechanic that allows Eivor to command the crew to row faster?

    Answer: Give me speed

    From Eivor's Longship

  2. What is the benefit of using parkour mechanics in combat?

    Answer: Evasion

    From Parkour Mechanics

  3. What is the name of Edward Kenway's first mate in Assassin's Creed IV: Black Flag?

    Answer: Adewale

    From Kenway's Fleet

  4. What is the name of the Viking clan Eivor belongs to?

    Answer: Raven Clan

    From Vikings

  5. Which parkour move allows characters to scale walls quickly?

    Answer: Wall Run

    From Parkour Mechanics

  6. What is the name of the legendary boar in Sciropescire?

    Answer: Black Stout

    From Mythical Creatures

  7. What is the name of the parkour move that allows you to quickly ascend buildings?

    Answer: Grapple

    From Parkour Mechanics

  8. What parkour movement is unique to Assassin's Creed II?

    Answer: Leap of Faith

    From Parkour Movements

All Assassin's Creed quizzes