Ariana Grande Trivia

Every Ariana Grande trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ariana Grande questions and answers

  1. What is the running time of Break Your Heart Right Back?

    Answer: Sat Dec 30 1899 04:13:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Break Your Heart Song

  2. What is the only song on Sweetener that Ariana Grande did not co-write?

    Answer: Raindrops (An Angel Cried)

    From Sweetener

  3. In the Focus music video, what is the color of the dress Ariana Grande wears in the final scene?

    Answer: Silver

    From Focus Video

  4. What is the only song on Sweetener that Ariana Grande has sole writing credit for?

    Answer: Successful

    From Sweetener

  5. Who directed the music video for Ariana Grande's Focus?

    Answer: Hannah Lux Davis

    From Focus Video

  6. Which producer is named as a frequent collaborator on Positions?

    Answer: Tommy Brown

    From Positions (album, 2020)

  7. Which music genre does Into You primarily belong to?

    Answer: EDM

    From Into You Song

  8. Side to Side ft. Nicki Minaj is a track from which Ariana Grande album?

    Answer: Dangerous Woman

    From Side to Side ft. Nicki Minaj Collaboration

All Ariana Grande quizzes