Ari Aster Trivia

Every Ari Aster trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ari Aster questions and answers

  1. What is the cause of Charlie's death?

    Answer: Allergic reaction

    From Disturbing Family Secrets

  2. What is the final revelation about Peter?

    Answer: He becomes Paimon

    From Psychologically Disturbing Revelations

  3. Who directed Midsommar (2019)?

    Answer: Ari Aster

    From Cult Horrors

  4. What is the name of the ritual performed by the elderly in Midsommar?

    Answer: Ättestupa

    From Swedish Folklore Elements

  5. What is Charlie allergic to?

    Answer: Nuts

    From Psychologically Disturbing Revelations

  6. What happens to Charlie at the party?

    Answer: Decapitated

    From Eerie Psychological Mysteries

  7. What is the name of the family in Hereditary?

    Answer: Graham

    From Eerie Psychological Mysteries

  8. What is the color of the dress Dani wears in the May Queen ritual?

    Answer: White

    From Cultural Rituals

All Ari Aster quizzes