Anya Taylor-Joy Trivia

Every Anya Taylor-Joy trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anya Taylor-Joy questions and answers

  1. What crop fails on the family's farm?

    Answer: Corn

    From Chilling Colonial Folklore Terrors

  2. What is the name of Thomasin's younger brother?

    Answer: Caleb

    From Iconic Horror Witches

  3. Who directed the film The Witch (2015)?

    Answer: Robert Eggers

    From Iconic Horror Witches

  4. What does the family grow on their farm?

    Answer: Corn

    From Witchcraft Lore

  5. What does Thomasin find in the barn with the twins?

    Answer: Black Phillip

    From Witchcraft Lore

  6. What happens to the twins, Mercy and Jonas?

    Answer: They disappear

    From Disturbing Woodland Mysteries

  7. What does Thomasin find in the woods?

    Answer: A witch

    From Nightmare Forests

  8. Who directed The Witch?

    Answer: Robert Eggers

    From Disturbing Woodland Mysteries

All Anya Taylor-Joy quizzes