Anno Trivia

Every Anno trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anno questions and answers

  1. Which DLC introduces the Arctic region?

    Answer: The Passage

    From Industrial Revolution

  2. What is the primary function of the Trade Union building?

    Answer: Boost production

    From Steampunk Aesthetics

  3. What is the effect of high Cultural Influence?

    Answer: Increased attractiveness

    From Cultural Influence

  4. Which item boosts Cultural Influence in Anno 1800?

    Answer: Artifacts

    From Cultural Influence

  5. What is the name of the first DLC for Anno 1800?

    Answer: Sunken Treasures

    From Steampunk City-Building

  6. Which building is essential for producing steel?

    Answer: Furnace

    From Industrial Revolution

  7. What is the name of the main island in Anno 1800?

    Answer: Crown Falls

    From Steampunk Aesthetics

  8. What type of quests increase Cultural Influence?

    Answer: Expedition quests

    From Cultural Influence

All Anno quizzes