Annette Bening Trivia

Every Annette Bening trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Annette Bening questions and answers

  1. In The American President, who does Sydney Ellen Wade start dating?

    Answer: President Andrew Shepherd

    From Sydney Ellen Wade

  2. Who directed the film Valmont in which Annette Bening played Marquise de Merteuil?

    Answer: Milos Forman

    From Marquise de Merteuil

  3. What is the tragic end of Myra Langtry in The Grifters?

    Answer: She is killed by Roy Dillon

    From Myra Langtry

  4. What is Myra Langtry's profession in The Grifters?

    Answer: Con artist

    From Myra Langtry

  5. In 20th Century Women, who does Dorothea enlist to help raise her son?

    Answer: Abbie and Julie

    From Dorothea Fields

  6. What is the runtime of The Report, where Annette Bening plays Senator Dianne Feinstein?

    Answer: 119 minutes

    From Senator Dianne Feinstein

  7. What year was The Report released, featuring Annette Bening as Senator Dianne Feinstein?

    Answer: 2019

    From Senator Dianne Feinstein

  8. What is the relationship between Gloria Grahame and Peter Turner in the film?

    Answer: Lovers

    From Gloria Grahame

All Annette Bening quizzes