Annabelle Trivia

Every Annabelle trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Annabelle questions and answers

  1. What is the name of the apartment building where Mia and John live?

    Answer: The Palladino

    From Creepy Dolls

  2. What is the name of the couple who own Annabelle?

    Answer: Mia and John

    From Creepy Dolls

  3. Which movie in The Conjuring Universe was released first?

    Answer: The Conjuring

    From Haunted Artifacts

  4. Who directed the movie Annabelle (2014)?

    Answer: John R. Leonetti

    From Haunted Artifacts

  5. Which of these is not a movie in the Conjuring Universe?

    Answer: The Nun 2

    From Haunted Dolls

  6. In The Conjuring 2, what is the name of the English family being haunted?

    Answer: The Hodgson Family

    From Haunted Artifacts

  7. What is the name of the real-life paranormal investigators in The Conjuring?

    Answer: Ed and Lorraine Warren

    From Haunted Artifacts

  8. Who is the actress that plays Mia?

    Answer: Annabelle Wallis

    From Creepy Dolls

All Annabelle quizzes