Animal Crossing Trivia

Every Animal Crossing trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Animal Crossing questions and answers

  1. What is the name of the program Tom Nook introduces to help you earn miles in Animal Crossing: New Horizons?

    Answer: Nook Miles Program

    From Tom Nook

  2. In Animal Crossing: New Horizons, what is the name of the island development company run by Tom Nook?

    Answer: Nook Inc.

    From Tom Nook

  3. Which character helps you with village building in ACNH?

    Answer: Tom Nook

    From Village Building

  4. What is the name of Tom Nook's store in Animal Crossing: New Horizons?

    Answer: Nook's Cranny

    From Tom Nook

  5. What is Tom Nook's profession in Animal Crossing?

    Answer: Shopkeeper

    From Tom Nook

  6. What is the color of Isabelle's fur in Animal Crossing: New Leaf?

    Answer: Yellow

    From Isabelle

  7. What is the name of the event Tom Nook organizes on completion of significant projects in Animal Crossing: New Horizons?

    Answer: Ceremony

    From Tom Nook

  8. What is the name of the seagull who washes up on your island's shore in Animal Crossing: New Horizons?

    Answer: Gulliver

    From Villager

All Animal Crossing quizzes