Ang Lee Trivia

Every Ang Lee trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ang Lee questions and answers

  1. What is the name of the Frenchman Pi encounters at sea in Life of Pi?

    Answer: Richard Parker

    From Survival at Sea

  2. Who directed the movie Life of Pi?

    Answer: Ang Lee

    From Survival at Sea

  3. Who played the role of Elena Morales in Poseidon?

    Answer: Mia Maestro

    From Survival at Sea

  4. What job do Ennis and Jack take on Brokeback Mountain?

    Answer: Sheep herders

    From Doomed Romances

  5. What does Pi discover about the island?

    Answer: It's carnivorous

    From Survival Instincts at Sea

  6. What does Pi use to establish dominance over the tiger?

    Answer: A whistle

    From Survival Instincts at Sea

  7. How many Oscars did Brokeback Mountain win?

    Answer: 3

    From Heartbreaking Romance Stories

  8. What is the name of Heath Ledger's character?

    Answer: Ennis Del Mar

    From Heartbreaking Romance Stories

All Ang Lee quizzes