Andy Williams Trivia

Every Andy Williams trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Andy Williams questions and answers

  1. What is the running time of The Andy Williams Christmas Album?

    Answer: Sun Dec 31 1899 09:24:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  2. Which song from The Andy Williams Christmas Album is a medley?

    Answer: Happy Holiday / The Holiday Season

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  3. Who performed a duet of All I Want for Christmas Is You with Mariah Carey in 2011?

    Answer: Justin Bieber

    From All I Want for Christmas Is You Covers

  4. Moon River became the theme song for which TV show?

    Answer: The Andy Williams Show

    From Moon River

  5. Which song on the album was a duet with Andy's brother, Dick Williams?

    Answer: Kay Thompson's Jingle Bells

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  6. What is the full title of the album?

    Answer: The Andy Williams Christmas Album

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  7. Which record label released Andy Williams' Can't Help Falling in Love?

    Answer: Columbia Records

    From Can't Help Falling in Love

  8. Which song from the album became a holiday standard?

    Answer: It's the Most Wonderful Time of the Year

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

All Andy Williams quizzes