Anaconda Trivia

Every Anaconda trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anaconda questions and answers

  1. What is the name of the character who is a poacher and snake hunter in Anaconda?

    Answer: Paul Serone

    From Giant Snakes

  2. In Anaconda, what is the name of the documentary the crew is filming?

    Answer: The Shirishama

    From The Snakes of Horror

  3. Who directed the 1997 film Anaconda?

    Answer: Luis Llosa

    From The Snakes of Horror

  4. What is the name of the character played by Jennifer Lopez in Anaconda?

    Answer: Terri Flores

    From Giant Reptiles

  5. What is the name of the character who sacrifices himself to kill the anaconda in the movie?

    Answer: Paul Serone

    From Giant Snakes

  6. What is the name of the documentary crew's director in Anaconda?

    Answer: Terri Flores

    From Giant Snakes

  7. What is the name of the boat used by the crew in Anaconda?

    Answer: Bessie Belle

    From The Snakes of Horror

  8. In Anaconda, what is the name of the boat the crew travels on?

    Answer: Anaconda

    From Giant Reptiles

All Anaconda quizzes