An American Werewolf Trivia

Every An American Werewolf trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample An American Werewolf questions and answers

  1. What is the last thing David sees before transforming for the first time?

    Answer: His own hand changing

    From Transformation Scenes

  2. Who played the lead role of David Kessler in the movie?

    Answer: David Naughton

    From Transformation Scenes

  3. Who provides the special effects makeup for the film?

    Answer: Rick Baker

    From Entity Encounters

  4. What is the name of the nurse who takes care of David in An American Werewolf in London?

    Answer: Nurse Alex Price

    From Transformation Sequences

  5. What Oscar did An American Werewolf in London win?

    Answer: Best Makeup

    From Transformation Sequences

  6. What song plays during the transformation scene in 'An American Werewolf in London'?

    Answer: 'Blue Moon' by Sam Cooke

    From Transformation Scenes

  7. What is the name of the nurse who takes care of David?

    Answer: Alex Price

    From Transformation Scenes

  8. Who directed 'An American Werewolf in London'?

    Answer: John Landis

    From Transformation Scenes

All An American Werewolf quizzes