Amnesia Trivia

Every Amnesia trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amnesia questions and answers

  1. What is the name of the sequel to Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Amnesia: A Machine for Pigs

    From The Darkness

  2. What is the name of the company that Henri Clément works for in The Bunker media from the Amnesia franchise?

    Answer: Mandus Processing Company

    From Henri Clément

  3. Who is the voice actor for Henri Clément in The Bunker media from the Amnesia franchise?

    Answer: Jean-Baptiste Blanc

    From Henri Clément

  4. What is the name of the castle in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Brennenburg

    From The Mindflayer's Role

  5. What is the name of the interdimensional realm in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: The Shadow

    From The Lantern

  6. What is the primary objective in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: To regain the protagonist's lost memories

    From The Mindflayer's Role

  7. What is the name of the location where Amnesia: The Dark Descent begins?

    Answer: London

    From The Lantern

  8. What is the name of the protagonist in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Daniel

    From The Lantern

All Amnesia quizzes