American Psycho Trivia

Every American Psycho trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Psycho questions and answers

  1. What is the name of the restaurant Patrick Bateman is obsessed with in American Psycho?

    Answer: Dorsia

    From Yuppie Culture

  2. Which band's music does Patrick Bateman discuss before committing murders?

    Answer: Huey Lewis and The News

    From Patrick Bateman

  3. What year was American Psycho released?

    Answer: 2000

    From Psychotic Characters

  4. What song does Bateman play during the murder of Paul Allen?

    Answer: Hip to Be Square

    From Psychological Horror Icons

  5. What is the name of Bateman's secretary?

    Answer: Jean

    From Financial Crimes

  6. What is the name of Patrick Bateman's fiancée?

    Answer: Evelyn Williams

    From Mysterious Antiheroes

  7. Which author wrote the novel American Psycho?

    Answer: Bret Easton Ellis

    From Financial Crimes

  8. In American Psycho, what does Patrick Bateman use to kill Paul Allen?

    Answer: An axe

    From Yuppie Culture

All American Psycho quizzes