American Graffiti Trivia

Every American Graffiti trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Graffiti questions and answers

  1. What song plays during the opening credits of American Graffiti?

    Answer: Rock Around the Clock by Bill Haley & His Comets

    From Soundtrack

  2. What is the last line of American Graffiti?

    Answer: Hey, you know what? I won.

    From Teen Car Culture

  3. Which actor played the role of Curt Henderson in American Graffiti?

    Answer: Richard Dreyfuss

    From Teen Car Culture

  4. Which song from the American Graffiti soundtrack was released most recently before the film's premiere?

    Answer: Runaway by Del Shannon

    From Soundtrack

  5. Which song from the 1960s is not featured in American Graffiti?

    Answer: I Want to Hold Your Hand by The Beatles

    From Music and Culture of the 1960s

  6. What year is it in American Graffiti?

    Answer: 1962

    From Teen Car Culture

  7. Who directed the film American Graffiti?

    Answer: George Lucas

    From Teen Car Culture

  8. What is the last line of American Graffiti?

    Answer: Let's cruise.

    From Music and Culture of the 1960s

All American Graffiti quizzes