Alice in Wonderland Trivia

Every Alice in Wonderland trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alice in Wonderland questions and answers

  1. What is the name of the kingdom the Mad Hatter resides in?

    Answer: Underland

    From Mad Hatter

  2. Who is the Red Queen's main henchman?

    Answer: The Knave of Hearts

    From Magical Creatures

  3. What is the name of the Red Queen in Alice in Wonderland?

    Answer: Iracebeth

    From White Queen

  4. What is the name of the prince in The Last Unicorn?

    Answer: Prince Lir

    From Magical Creatures

  5. What is the name of the Red Queen's executioner?

    Answer: Knave of Hearts

    From Surreal Magical Creatures

  6. Who voices the Cheshire Cat in Alice in Wonderland (2010)?

    Answer: Stephen Fry

    From Surreal Magical Creatures

  7. What is the Mad Hatter's profession in the 2010 Alice in Wonderland?

    Answer: Hat Maker

    From Mad Hatter

  8. What is the name of the director of Alice in Wonderland (2010)?

    Answer: Tim Burton

    From Mad Hatter

All Alice in Wonderland quizzes