Alfred Hitchcock Trivia

Every Alfred Hitchcock trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alfred Hitchcock questions and answers

  1. What is the name of L.B. Jefferies' nurse?

    Answer: Stella

    From Silent Suburban Observers

  2. What is L.B. Jefferies' profession?

    Answer: Photographer

    From Silent Suburban Observers

  3. Dial M for Murder was originally written as what?

    Answer: A stage play

    From Murder Mystery

  4. Who is L.B. Jefferies' girlfriend in the film?

    Answer: Lisa Fremont

    From Silent Observers and Suburban Mysteries

  5. Which neighbor is suspected of murder?

    Answer: Lars Thorwald

    From Silent Suburban Observers

  6. Who directed Rear Window (1954)?

    Answer: Alfred Hitchcock

    From Silent Suburban Observers

  7. In Dial M for Murder, what is the murder weapon?

    Answer: A pair of scissors

    From Murder Mystery

  8. Which actress played Lisa Fremont?

    Answer: Grace Kelly

    From Silent Observers and Suburban Mysteries

All Alfred Hitchcock quizzes