Alfonso Cuarón Trivia

Every Alfonso Cuarón trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alfonso Cuarón questions and answers

  1. In Children of Men, what is the name of the youngest person on earth?

    Answer: Baby Diego

    From Dystopian Future

  2. What is the name of the spacecraft Dr. Ryan Stone is left stranded in?

    Answer: Explorer

    From Survival in Space

  3. What award did Gravity win at the Oscars?

    Answer: Best Director

    From Survival Game of Gravity

  4. Who played Dr. Ryan Stone in Gravity?

    Answer: Sandra Bullock

    From Survival Game of Gravity

  5. What is the name of the refugee camp in the film?

    Answer: Bexhill

    From Displaced Children

  6. What is the name of the activist group in Children of Men?

    Answer: The Fishes

    From Dystopian Futures

  7. What year is Children of Men set in?

    Answer: 2027

    From Displaced Children

  8. What is the name of the ship at the end of Children of Men?

    Answer: Tomorrow

    From Dystopian Future

All Alfonso Cuarón quizzes