Alex Garland Trivia

Every Alex Garland trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alex Garland questions and answers

  1. In the ending of 28 Days Later, where is Selena found by the rescue plane?

    Answer: In the Lake District

    From Selena

  2. In 28 Days Later, what weapon does Selena primarily use?

    Answer: Machete

    From Selena

  3. What is the unique characteristic of Dr. Ventress's eyes in Annihilation?

    Answer: They have a shimmering effect

    From Dr. Ventress

  4. What is the primary test conducted in Ex Machina?

    Answer: Turing Test

    From The Rise of AI

  5. In Ex Machina, what does Caleb find in Nathan's room that disturbs him?

    Answer: Footage of previous androids

    From Caleb

  6. What is Caleb's profession in Ex Machina?

    Answer: Programmer

    From Caleb

  7. In 28 Days Later, who does Jim kill in self-defense at the military blockade?

    Answer: Major Henry West

    From Jim

  8. What is the name of the city where Dredd is set?

    Answer: Mega-City One

    From Judge Dredd

All Alex Garland quizzes